Leergangen in 2019

In 2019 organiseert Hospice de Liefde vijf leergangen voor nieuwe vrijwilligers. In deze speciaal ontwikkelde driedaagse leergang helpen we nieuwe vrijwilligers om onder alle omstandigheden vriendelijk beschikbaar te blijven voor onze gasten en hun mantelzorgers, familie en vrienden. Hoe hoog de zeeën ook gaan, een vrijwilliger van hospice de liefde blijft open en vriendelijk aanwezig en beschikbaar. Onderdeel van deze leergang is ook een praktijkdag, waarin aandacht voor transfers, eenvoudige tiltechnieken en fysieke zelfzorg. De leergangen worden aangevuld met thema-avonden, die eenmaal per maand gegeven worden.

• Leergang 12: een driedaagse training, op 21 mei, 4 juni en 18 juni;
  • Leergang 13: een driedaagse training, op 25 mei, 8 juni en 22 juni;
  • Leergang 14: een driedaagse training, op 3 september, 17 september en 1 oktober;
  • Leergang 15: een driedaagse training, op 7 september, 21 september en 5 oktober;
  • Leergang 16: een driedaagse training, op 9 november, 23 november en 7 december.

Alle data zijn onder voorbehoud van voldoende deelname.

Meer informatie:

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Ernst Kleisterlee: 06-14666970 (ook Whatsapp) of via contact.

Laat een reatie achter