Open dagen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons hospice? Wilt u meer weten over het werk van ons hospice? Bent u nieuwsgierig naar de stand van zaken van de verbouwing? Wilt u de mensen achter Hospice de Liefde leren kennen? Dan bent u van harte welkom op één van de open dagen aan de Kapelburg 298, Rotterdam.

• Zondag 26 mei, vanaf 11 tot 16 uur
  • Zondag 16 juni, vanaf 11 tot 16 uur

Zondag 26 mei, vanaf 11 tot 16 uur

Op zondag 26 mei besteden wij onder het motto ‘Geven voor de Liefde’ speciale aandacht aan donateurs en sponsoren, en aan mensen, bedrijven en instellingen die dat willen worden. Aanmelding en informatie via info@hospicedeliefde.nl .In de volgende Nieuwsbrieven meer informatie over het programma voor die dag.

Zondag 26 mei, vanaf 11 tot 16 uur

Ook op zondag 16 juni houden een open dag voor iedereen die ons werk een warm hart toedraagt. Wilt u meer weten over het werkt van ons hospice? Bent u nieuwsgierig naar de stand van zaken van de verbouwing? Wilt u de mensen achter Hospice de Liefde leren kennen? Wilt u weten hoe u kunt bijdragen aan ons werk voor terminaal zieke mensen? Dan bent u van harte welkom!

Laat een reatie achter