Eerste open dag een succes

Hospice de Liefde heeft vandaag voor het eerst haar deuren geopend voor buurtgenoten en cursisten die eerder bij ons een leergang hebben gevolgd. Ondanks het schitterende weer op deze tweede paasdag hebben meer dan 150 mensen een bezoek gebracht aan ons hospice.

Wij hebben heel veel enthousiaste steun mogen ontvangen en hebben mensen kennis kunnen laten maken met het hospice en onze visie. Zo was er onder meer een workshop ‘visualisatie van het eigen sterven’ en waren er verschillende informatiebijeenkomsten waarin een uitgebreide toelichting werd gegeven op het hospice.

Wij zijn zeer blij dat wij zoveel warme steun en belangstelling hebben mogen ontvangen. Verder zijn wij zeer gelukkig dat diverse mensen zich hebben aangemeld als vrijwilliger om zo onze gasten zoveel mogelijk ondersteuning op hun weg te bieden.

Het was een zeer mooie dag. Wij heten u graag (wederom) welkom op één van onze andere open dagen of informatiebijeenkomsten.

Laat een reatie achter