Hospice de Liefde tekent de huurovereenkomst

Op 2 juli 2019 ondertekende Hospice de Liefde de huurovereenkomst met Volkskracht. Hiermee is het startschot gegeven voor het openen van het Hospice op 1 november 2019. Wij zijn Volkskracht enorm dankbaar voor alles wat zij ons tijdens dit traject hebben geboden. Zij hebben ons vanaf het eerste moment het vertrouwen geboden dat wij een hospice kunnen neerzetten. Tijdens dit proces hebben zij niet alleen hun steun uitgesproken maar hebben zijn ons ook de mogelijkheid geboden om in een nieuw gebouw dit Hospice vorm te geven.

Wij staan nu met vele vrijwilligers voor de taak ons Hospice vorm te geven. Voor deze taak zoeken wij altijd vrijwilligers en donateurs. Bent u geïnteresseerd? Wilt u helpen? Neem dan contact met ons op om mensen te helpen om in liefde, aandacht en openheid te kunnen sterven.