Een avond met Dr. Han de Wit over rouw

Dr. Han F. de Wit geniet internationale faam als schrijver en leraar. Zijn eerste boek “Contemplatieve psychologie” (1987) werd in vele talen vertaald, en hetzelfde geldt voor vele boeken en artikelen die hij daarna schreef, zoals “De verborgen bloei”, “De Lotus en de Roos” en “Het open veld van de ervaring”. Han is al meer dan 40 jaar geautoriseerd leraar in de Tibetaans boeddhistische traditie van Shambhala, en geeft les over de hele wereld.

Hij komt op maandagavond 7 oktober a.s. naar Hospice de Liefde om te vertellen over zijn recente persoonlijke ervaring met verlies en rouw: vorig jaar verloor hij onverwacht zijn levenspartner van meer dan 35 jaar, en maakte hij dus aan den lijve mee wat zo’n proces met een mens kan doen. Na een inleiding daarover zal hij met de aanwezigen in dialoog gaan.

Belangstellenden voor deze avond kunnen zich tot 2 oktober opgeven bij: e.kleisterlee@hospicedeliefde.nl.
Vooral zij die actief zijn of willen worden in rouwbegeleiding worden van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen.
We mikken op een maximaal aantal van 15 deelnemers aan deze avond, waaraan geen kosten verbonden zijn.